Larmtjänster och produkter för företag

Företagslarm

Larm för företag - JA Larm AB Verisure

Din verksamhet i trygga händer

JA Larm AB och verisure

Företagslarm för Varberg, Falkenberg, Halmstad och Laholm

För trygga och säkra dagar, året om!

När du väljer ett företagslarm från Sveriges främsta leverantör, kan du vara säker på att din verksamhet är i pålitliga händer. Verisure företagslarm kombinerar enkelhet, intelligens och säkerhet.

Vi tillhandahåller larm till företag över hela Sverige, och vårt företagslarm ger omfattande skydd för din verksamhet och dina anställda dygnet runt, året om. Genom innovativa produkter och tjänster kan vi snabbt ingripa vid pågående inbrott, minimera riskerna för stöld och skadegörelse samt skapa en tryggare arbetsmiljö för dina anställda.

Vi erbjuder företagslarm i stora delar av Halland: Varberg, Falkenberg, Halmstad och Laholm. Varmt välkommen att kontakta oss och prata företagslarm!

Därför är ett företagslarm från JA Larm AB Verisure ditt säkra kort:

 • Ledande inbrottsskydd för företag
 • Sveriges främsta larmcentral, bemannad dygnet runt, året om
 • Verisure App ger dig direktkontroll över ditt larm via mobilen
 • Kostnadsfria väktarutryckningar med inre kontroll
 • Toppresterande kameraövervakning som tillval

Så här fungerar vårt företagslarm:

JA Larm AB Verisure larmcentral

Anpassade inbrottslarm för företag

Vi tillhandahåller skräddarsydda inbrottslarm för företag som proaktivt motverkar inbrott. Med Verisure företagslarm kan vi inte bara upptäcka utan också förhindra påbörjade inbrottsförsök.

Våra dekaler har en kraftfull avskräckande effekt på tjuvar och gör din verksamhet mindre attraktiv för inbrott. Tydligt visar de att ett effektivt inbrottslarm är installerat.

Om ett inbrottsförsök ändå inleds, utgör våra unika vibrationsdetektorer ett skalskydd som genast utlöser larmet vid inbrottets start. Det unika är att vibrationsdetektorerna reagerar på stötar (som från t.ex. en kofot) istället för traditionella magnetkontakter som larmar först när dörrar eller fönster bryts upp. På detta sätt kan vi upptäcka inbrottsförsöket innan det fullbordas.

Vid larm skickar våra videodetektorer bilder till vår larmcentral som verifierar händelsen och kan antingen skicka ut väktare eller kontakta polisen.

Unika larmprodukter som avbryter inbrott

Unika produkter som avbryter inbrott

Trots alla förebyggande åtgärder kan inbrott fortfarande inträffa. Dock har vi som enda aktör på marknaden möjligheten att avbryta pågående inbrott med hjälp av ZeroVision® rökgenerator.

När inbrottslarmet aktiveras kan våra larmoperatörer uppmana obehöriga att lämna platsen genom röstenheten. Därefter aktiveras ZeroVision® rökgenerator, som fyller det aktuella utrymmet med en tät rök. Det blir svårt att stjäla det som inte syns!

Tillsammans med videodetektor, siren och röstenhet har våra larmoperatörer effektiva verktyg för att verifiera och motverka ett pågående inbrott. På detta sätt kan vi minimera risken för stöld och skadegörelse av din verksamhets egendomar.

Människor som skyddar människor

Människor som skyddar människor

Våra företagslarm är utformade för att du ska känna att verksamheten är säker, var du än befinner dig. Med kostnadsfria väktarutryckningar och Sveriges största larmcentral, som är dygnet runt året runt bemannad, är vi alltid tillgängliga för dig och dina anställda.

Vår larmknapp med SOS-funktion är skräddarsydd för butiker, kontor och receptioner. I en kritisk situation kan dina anställda enkelt skicka ett kontaktlarm med högsta prioritet till vår larmcentral. Våra specialutbildade larmoperatörer verifierar händelsen och vidtar snabba åtgärder.

Genom röstenheten kan vi kommunicera med personer i lokalen. Detta utgör en avskräckande funktion för tjuven. Även praktiskt för dig eller dina medarbetare om något går fel och ett falsklarm aktiveras.

Våra larmlösningar

Våra larmsystem kan byggas ut med olika tillval, exempelvis brandskydd, larmknappar och bevakningskameror.
Kontakta oss för en kostnadsfri säkerhetsrådgivning så hjälper vi dig att hitta rätt larm för ditt företag.

Företagslarm Smart Voice Alarm

Smart Voice Alarm

Larmlösningen innehåller: 1 Vibrationsdetektor, 1 Videodetektor, 1 Larmpanel med röst, 1 Huvudenhet, 1 larmbricka, Larmskyltar och dekaler.

Larmtjänst: Inbrottslarm, Verisure SOS-larm, Verisure App, Fria väktarutryckningar vid verifierat larm.

Tillvalsprodukter: ZeroVision® rökgenerator, Brandskydd, Larmknapp.

Företagslarm Zerovision® High Security Alarm

Zerovision® High Security Alarm

Larmlösningen innehåller: 5 Vibrationsdetektorer, 2 Videodetektorer, 1 Larmpanel med röst, 1 Huvudenhet, 1 ZeroVision® rökgenerator, 1 larmbricka, Larmskyltar och dekaler.

Larmtjänst: Inbrottslarm, Verisure SOS-larm, Verisure App, Fria väktarutryckningar vid verifierat larm.

Tillvalsprodukter: Brandskydd, Larmknapp.

JA Larm AB Verisure partner företagslarm
JA Larm AB Verisure partner företagslarm
JA Larm AB Verisure brandskydd för mindre företag

Brandskydd för mindre företag

Med vårt moderna brandskydd får du och dina kollegor värdefull extra tid när varje sekund är kritisk.

Våra rökdetektorer är kopplade i serie, vilket innebär att om en larmar, larmar alla. De utlöser både en hög ljudsignal och en talvarning, vilket ger er omedelbar information om brandens plats. Det ger er ovärderlig tid att antingen evakuera området eller ta itu med branden, samtidigt som vår larmcentral kan kontakta brandkåren.

Dygnets alla timmar övervakas våra rökdetektorer noggrant av vår larmcentral. Vid verifierad rökutveckling eller om minst två rökdetektorer detekterar rök, kontaktar våra larmoperatörer omedelbart brandkåren, även om ingen person är på plats.

Larmknapp för kritiska situationer

Larmknapp för kritiska situationer

För extra trygghet i kritiska situationer tillhandahåller vi en larmknapp direkt ansluten till vår larmcentral.

Genom att trycka på båda knapparna samtidigt på larmknappen kan du skicka ett kontaktlarm till vår larmcentral vid kritiska situationer.

Larmknappen är alltid kopplad till en videodetektor som larmoperatören använder för att bekräfta händelsen och vidta lämpliga åtgärder. Om larmoperatören identifierar att någon på plats behöver hjälp, kontaktar vi omedelbart ambulans, polis, brandkår eller väktare och meddelar även dig som kund.

Larmknappen är designad för användning i butiker, kontor och receptioner och kan diskret monteras under en disk eller ett skrivbord för optimal funktion.

Verisure app för förenklat företagande

Förenklat företagande med Verisure app

Verisure App erbjuder dig en rad praktiska funktioner som ger dig ökad kontroll över larmsystemet och gör din arbetsdag betydligt mer effektiv.

 • Larma av och på
 • Se vem som larmar av och på
 • Bli meddelad vid brandlarm
 • Bli påmind om öppna fönster och olarmade lokaler
 • Få meddelande vid strömavbrott
 • Schemalägg på- och avlarmning
 • Styr belysning enligt scheman
 • Skapa tillfälliga användarkoder

Verisure App finns att ladda ner för iPhone, Android och Windows-telefoner.

FLEXIBLA LARMSYSTEM FÖR FÖRETAG

Vi tillhandahåller larmsystem för företag över hela Sverige. Genom unika produkter och tjänster skräddarsyr vi larmlösningar för att ge dig det optimala företagslarmet till rätt pris.

Företag är ofta måltavlor för inbrott, och det är av yttersta vikt att säkra både er verksamhet och era anställda. Våra specialanpassade larmsystem för företag är utformade för att förebygga inbrott och öka övergripande säkerheten.

FLEXIBLA LARMSYSTEM FÖR FÖRETAG

larmsystem

Vi tillhandahåller larmsystem för företag över hela Sverige. Genom unika produkter och tjänster skräddarsyr vi larmlösningar för att ge dig det optimala företagslarmet till rätt pris.

Företag är ofta måltavlor för inbrott, och det är av yttersta vikt att säkra både er verksamhet och era anställda. Våra specialanpassade larmsystem för företag är utformade för att förebygga inbrott och öka övergripande säkerheten.

JA Larm AB Verisure support och larmtjänster

Support och Larmtjänst

Mina sidor
Genom att använda Verisures företagslarm får du tillgång till Mina Sidor. Det fungerar som din personliga webbplats och kontrollpanel, där du kan hantera en stor del av ditt systems funktioner. Här har du möjlighet att övervaka och styra olika aspekter av larmsystemet.

Kundtjänst
Vi tillhandahåller alltid långtgående produktgarantier. Vid eventuella tekniska problem täckta av garantin, åtgärdas de av våra auktoriserade tekniker. Vår kundtjänst är tillgänglig dygnet runt och ingår som en del av din larmtjänst utan extra kostnad.

Fakturering
Vi förstår att fakturering kan vara en tidskrävande process. Därför tillhandahåller vi alltid en okomplicerad och transparent faktureringsmodell med en fast månadskostnad och inga dolda avgifter. Det möjliggör att du kan rikta fokus på din verksamhet. För att göra det ännu smidigare erbjuder vi möjligheten till autogiro, vilket eliminerar behovet av manuell hantering av fakturor i redovisningen.

företagslarm med viss larmklass

Har du krav på godkända företagslarm med en viss larmklass?

Då har Securitas Direct även företagslarm som uppfyller dina behov. Läs mer på securitasdirect.se/foretagslarm

Beroende på vilken typ av verksamhet ditt företag bedriver behöver dina lokaler eventuellt bevakas enligt en särskild larmklass. Dessa larmklasser är en allmän branschstandard som gäller oavsett försäkringsbolag eller larmoperatör. Securitas Direct erbjuder godkända företagslarm anpassade för flera olika larmklasser.

JA Larm AB är franchisetagare för Verisure i Falkenberg, Varberg, Halmstad & Laholm och vi ansvarar för all direktförsäljning, installation och service i dessa områden. Verisure är det smarta uppkopplade hemmet. Med våra tjänster, teknologi och unika produkter får ni bekvämlighet och trygghet i er vardag. 

Boka nu!