Larm från Verisure skapar en säker vardag

Vi erbjuder larm med inbrottsskydd, brandskydd och ett flertal andra tjänster och produkter som ökar din säkerhet i hemmet eller på företaget.

 

Oavsett om du söker larm till bostad eller företag vill vi hjälpa dig att skapa en trygg vardag. Med Sveriges populäraste hemlarm får du ett larm anpassat för ditt hem och dina behov. Och med våra företagslarm är din verksamhet och dina anställda i trygga händer.

Larmen passar både villa, lägenhet, radhus och företag. De är alltid uppkopplade till vår larmcentral som finns här för dig dygnet runt, året om. Våra larmoperatörer sätter snabbt in rätt åtgärd om något skulle hända.

Brandskydd
Brandskydd

Brandlarm hemma -uppkopplat till larmcentral

Inbrottsskydd
Inbrottsskydd

Skydda ditt hem med ett komplett inbrottslarm

Övervakningskamera
Övervakningskamera

Ett larmsystem med övervakningskamera ger dig kontrollen att se vad som sker i och utanför hemmet

Företagslarm
Företagslarm

Verisure företagslarm är enkelt, smart och säkert

Lägenhetslarm
Lägenhetslarm

Lägenhetslarmet är trådlöst och passar i alla lägenheter

Villalarm
Villalarm

För villor, radhus och kedjehus

JA Larm AB är franchisetagare för Verisure & Securitas Direct i Falkenberg, Varberg, Halmstad & Laholm och vi ansvarar för all direktförsäljning, installation och service i området. Verisure är det smarta uppkopplade hemmet.

 

Med våra tjänster och teknologi får ni bekvämlighet och trygghet i eran vardag. Vi är ett meriterat team som jobbat med larm och säkerhet för privatpersoner sedan 2002.

Kreera web&design